Cautare

624 de rezultate pentru "aiesec global village" (5.82 secunde)
Pe de alta parte, introducerea cotei unice va determina renuntarea la unele deduceri de tip economic, intrucit va fi eliminata si impozitarea pe venitul global.
Ministerul Finantelor Publice (MFP) a aprobat baremul pentru stabilirea impozitului pe venitul anual global (IVG) obtinut de persoanele fizice anul trecut.
Furnizori mici, medii sau lideri de piata stabilesc contacte directe cu comertul global pentru a completa nevoile viitorilor clienti cu idei si concepte inovative.
La nivel european, procentul global al contrafacerilor este de aproximativ 20%, iar la nivel international economia subterana rezultata din comertul cu produse pirat si contrafacute reprezinta in prezent un procent de 25% din economia mondiala, procentul fiind intr-un accelerat ritm de crestere.
Toata aceasta strategie ar putea face parte dintr-un plan global.
Cifrele indica nivelul global al criminalitatii care are si o componenta financiara. Aici intra activitati ilegale precum evaziunea fiscala, bani obtinuti din piratarea jocurilor pe calculator, din traficul cu fiinte umane si cu droguri.
Potrivit specialistilor din domeniu, profiturile pe care le incaseaza global companiile care activeaza pe acesta piata sunt de ordinul milioanelor de dolari.
Procentul global al contrafacerilor la nivel european este de aproape 20% din economia mondiala. Poate ca nu este atat de grav sa cumperi un tricou de marca, dar care sa poata fi purtat pana la prima spalare.
La nivel global, China continua sa impresioneze prin potentialul de crestere, 52% dintre cei 672 de manageri de companii straine intervievati considerind aceasta tara ca fiind una dintre cele mai atractive din punct de vedere investitional.
Majoritatea contribuabililor (aproximativ 72%) au trimis scrisori Fiscului cerand lamuriri cu privire la diferite aspecte ale impozitului pe venitul global.
„Investitorii vor considera ca tintirea inflatiei implica o probabilitate mai mare de apreciere a leului in raport cu euro si dolarul“, a spus Frank Gill, de la IDEA Global din Londra, citat de Reuters.
Fiscul va transmite catre populatie incepand cu aceasta saptamana deciziile de impunere pentru impozitul pe venitul global aferent anului 2004.
Explicatia: schimbarile legislative frecvente, indeosebi in domeniul fiscal, dar si contextul economic global (cresterea pretului barilului de petrol etc.).
In ceea ce priveste sectorul vegetal, nivelul global al subventiei pentru 2006 este de 2.000 miliarde de lei vechi.
Modificarile principale privesc restringerea numarului de persoane care depun declaratii de venit global si termene noi pentru exercitarea optiunii virarii a 2% din impozitul cuvenit statului.
De regula cei care fac mansarde au suficienta experienta ca sa cumpere la global. Miine cel care construieste si care este proprietarul real al bunului incepe sa vinda.
Ponderea ajutorului national global (mai putin cel din agricultura, pescuit si transporturi, care intra sub reglementari separate ca si in Uniunea Europeana) in PIB s-a redus de la 4,5% in 2001 la 2,5% in anul 2004, reiese dintr-un raport pentru perioada 2002-2004 al Consiliului Concurentei.
Potrivit unor studii realizate la nivel global, resursele de gaze care alimenteaza Europa in prezent sunt disponibile pentru doar inca 20-25 de ani.
Astfel, pentru sectorul de plaja Mamaia II, cuprins intre Enigma si Estival, a fost admisa oferta firmelor C&D Impex Trading SRL si a SC Romned Port Operator SA, in vreme ce SC Concordia International SRL si SC Global Comercial SRL au fost respinse.
Este posibil ca acest proiect sa fi vorbit global despre cele doua tari candidate, altfel nu se explica aceasta inadvertenta cu realitatea.
google-analytics.com